Който не работи – да умре от глад!“, избухна чужденката

...
 Който не работи – да умре от глад!“, избухна чужденката
Коментари Харесай

Италианката Франческа от „Фермата“: Българите са мързеливи!

 „ Който не работи – да почине от апетит ! “, избухна чужденката

Кротката на тип италианка във „ Фермата “ се разфуча и нанесе тежка засегнатост на останалите  участници. Подразнена от мързела на останалите фермери, Франческа стигна до крайни изявления. „ В България е по този начин - един работи трима гледат.

 

И след това се оплакват, че нямало пари. Е, като не работите какви пари да има? Да умират от апетит, тия дето не работят, щото който не работи не би трябвало да яде “, побесня италианката. Повод за експлоадирането й стана утринният анализ на работата във фермата, когато всички избраха да пият кафе и да се помотаят преди да се заловен със дилемите си.

Франческа обаче твърдо беше решила да свърши задачата с изолирането на юртата със плява, само че никой с изключение на Иван Сапунджиев не изяви предпочитание да се включи. „ Егати мързеливите същества, къде са живели тия до момента? “, не спря да подрежда темпераментната италианка за трудовите привички на фермерите. Предният път когато Франческа се изрече за националните ни черти се оказа, че съгласно нейния усет, българските мъже са прекомерно груби и арогантни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР